سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پولکی کنجدی

پولکی کنجدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۳/۴ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
کنجد ۱ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
کره ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
پولکی کنجدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پولکی کنجدی
روش ساخت
مرحله 1کنجد ها رو توی یک ظرف خشک بریزید و روی حرارت ملایم بگذاریدو دائم هم بزنید که کمی رنگ کنجد طلایی،و اصطلاحا بو داده بشه.
مرحله 2در ظرف دیگری شکر و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل بشه و ۲ دقیقه بجوشه.
مرحله 3سپس،حرارت رو ملایم کنید، کره ،آبلیمو و عسل رو اضافه کنید و گاهی هم بزنید.
مرحله 4پس از چند دقیقه مایع مورد نظر باید رنگ کاراملی روشن پیداکند.برای اطمینان یک قطره از مایع رو توی ظرف آب میچکانیم مایع در آب باید خودشو بگیره،نباید پخش بشه اگه اینطور بود آماده ست.
مرحله 5حرارت رو خاموش کنید،و کنجد هارو اضافه کنید و همبزنید،ظرف رو از روی گاز برندارید، که مواد پولکی با گرمای گاز نرم بمونند.
مرحله 6کف ظرفی رو‌چرب کنید،قاشق قاشق از مایه پولکی کف ظرف بریزید،پس از ۳۰تا ۶۰‌ثانیه با پشت قاشقی که چرب شده روی پولکی ها بکشید که نازک تر بشن،پشت قاشق رو دائما چرب نگه دارید.
مرحله 7پیش از اینکه‌کاملا سرد و شکننده بشن جداشون‌کنید و در ظرف دربسته نگهدارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین