زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۵۰۰ گرم |
شیر ۱/۲ پیمانه |
کره ۵۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | عدس را داخل یک قابلمۀ مناسب میریزیم و به حدی آب داخل آن میریزیم که روی عدسها را بگیرد. کمی نمک نیز به آن میزنیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا بپزد. |
مرحله 2 | پس از اینکه عدس کاملاً پخته و نرم شد، آن را از روی حرارت بر میداریم و آبکش میکنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن را چرخ میکنیم یا آنقدر له میکنیم که از صافی بگذرد و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و شیر را داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم تا شیر کاملاً جذب عدس شود. |
مرحله 3 | پوره را از روی حرارت برداشته و کره را داخل آن میاندازیم و مخلوط میکنیم. پوره را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو میکنیم. |