زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۱/۲ فنجان |
آب ۲.۵ فنجان |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۴-۳ قاشق غذا خوری |
سیب ۱ عدد |
مرحله 1 | آب را داخلِ قابلمه بریزید و عدس را به آن بیافزایید. آب را به جوش بیاورید. |
مرحله 2 | سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا عدسها به خوبی پخته و نرم شوند (پخته شدن عدسها معمولاً 25 دقیقه تا 35 دقیقه طول میکشد). |
مرحله 3 | در حالی که عدسها در حال پختن هستند روغنِ زیتون را در ماهیتابهای حرارت داده و پیازها را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. |
مرحله 4 | سپس سیب خرد شده را نیز به پیاز افزوده و با هم، هم بزنید. این کار را برایِ چند دقیقه ادامه دهید تا ورقههایِ سیب نرم شوند. |
مرحله 5 | سپس مخلوطِ سیب و پیاز را به ظرفِ عدس اضافه کرده و اجازه بدهید 5 دقیقهٔ دیگر با هم بپزند |
مرحله 6 | سپس اجازه دهید غذا خنک شود. |
مرحله 7 | سپس مخلوط را در مخلوط کن ریخته و بزنید تا نرم شود. |
مرحله 8 | باقیماندۀ این غذا را می توانید در فریزر ذخیره و یا برایِ 48 ساعت در یخچال نگه دارید. |