زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱/۲ فنجان |
سبزیجاتبه مقدار لازم |
لوبیا سبز ۷۵ گرم |
هویج ۱۱۵ گرم |
سیب زمینی ۱۱۵ گرم |
گوشت گوسفندی ۱۱۵ گرم |
مرحله 1 | گوشت را پس از شستن، به صورت قیمهای خرد كرده و هر گونه چربی و رگ و ریشه را از آن جدا كرده و دور بریزید. |
مرحله 2 | سیبزمینی و هویج را پوست كنده و غلافهای لوبیا سبز را از آن جدا كنید، سپس همه سبزیجات را خرد كنید. |
مرحله 3 | گوشت را به همراه سیبزمینی، هویج، سبزیجات معطر خشك و آب در قابلمه كوچكی ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا مخلوط بجوش بیاید، بعد در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشند تا گوشت و سبزیجات كاملاً بپزند. |
مرحله 4 | لوبیا سبز را به مواد افزوده و پس از گذاشتن در قابلمه، اجازه دهید كه مخلوط به مدت 10 دقیقه دیگر نیز به آرامی بجوشد تا لوبیاها كاملاً نرم شوند(زمان پخت بستگی به پخت كامل لوبیا دارد و ممكن است زمان بیشتری مورد نیاز باشد). |
مرحله 5 | مخلوط پخته شده را در دستگاه غذاساز ریخته و یا آن را له كنید تا به صورت پورهای با بافت مورد نظر شما درآید. |
مرحله 6 | سپس با قاشق، مقدار كمی از آن را در كاسهای ریخته و پیش از دادن پوره به كودك، درجه حرارت آن را امتحان كنید. |
مرحله 7 | باقیمانده غذا را در ظرف دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید و آن را حداكثر تا 24 ساعت به مصرف برسانید. |