سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کدو حلوایی ۱ عدد
پودر شکربه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
پوره کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پوره کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه پوره كدو حلوایی دو روش وجود دارد
مرحله 2کدو حلوایی را دو نیم کنید و تخمه‌های آن را با قاشق درآورید.حدودا یك بند انگشت آب در ظرفی ریخته و سپس کدو حلوایی نیم شده را پشت و رو در آن قرار دهید. آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰F) بپزید یا تا زمانی که پوست آن چروک شده و گوشت آن نرم شود و هنگام پخت میزان آب را بررسی کنید و اگر كم بود مقداری آب به آن اضافه كنید. سپس با قاشق گوشت کدو را در آورید. آن‌ها را در مخلوط كن یا میكسر ریخته و پوره کنید. برای اینکه پوره رقیق و نرمی داشته باشید، مقداری آب و شكر پودر شده به آن اضافه کنید.
مرحله 3كدو حلوایی را به دو نیم ببرید و تخم های آن را جدا كرده و پوست بگیریدو با مقداری آب و شكر آبپز كنید.وقتی حدودا 3قاشق آب كف ظرف باقی ماند شعله را خاموش كنید و آن را میكس كنید و اگر شیرینی آن كم بود كمی شكر بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین