زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۱ عدد |
پودر شکربه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه پوره كدو حلوایی دو روش وجود دارد |
مرحله 2 | کدو حلوایی را دو نیم کنید و تخمههای آن را با قاشق درآورید.حدودا یك بند انگشت آب در ظرفی ریخته و سپس کدو حلوایی نیم شده را پشت و رو در آن قرار دهید. آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰F) بپزید یا تا زمانی که پوست آن چروک شده و گوشت آن نرم شود و هنگام پخت میزان آب را بررسی کنید و اگر كم بود مقداری آب به آن اضافه كنید. سپس با قاشق گوشت کدو را در آورید. آنها را در مخلوط كن یا میكسر ریخته و پوره کنید. برای اینکه پوره رقیق و نرمی داشته باشید، مقداری آب و شكر پودر شده به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | كدو حلوایی را به دو نیم ببرید و تخم های آن را جدا كرده و پوست بگیریدو با مقداری آب و شكر آبپز كنید.وقتی حدودا 3قاشق آب كف ظرف باقی ماند شعله را خاموش كنید و آن را میكس كنید و اگر شیرینی آن كم بود كمی شكر بزنید. |