زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلواییبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کدو حلوایی را دو نیم کنید و تخمههای آن را با قاشق درآورید. |
مرحله 2 | 2.5 سانتی متر آب در تابه فر بریزید. سپس کدو حلوایی نیم شده را پشت و رو در آن قرار دهید. هنگام پخت میزان آب را بررسی کنید. |
مرحله 3 | آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰F) بپزید یا تا زمانی که پوست آن چروک شده و گوشت آن نرم شود. سپس با قاشق گوشت کدو را در آورید. |
مرحله 4 | آنها را در دستگاهی که برای پوره کردن استفاده میکنید، ریخته و پوره کنید. |
مرحله 5 | برای اینکه پوره رقیق و نرمی داشته باشید، مقداری آب به آن اضافه کنید. |