زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۳۵۰ گرم |
سیب زمینی ۱۷۵ گرم |
شیر خشک ۱/۱/۴ فنجان |
عدس قرمز ۱/۴ فنجان |
گشنیز خشک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | هویج و سیب زمینی را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و در قابلمه ی کوچکی بریزید. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشویید. |
مرحله 2 | دال عدس، گشنیز و شیر را نیز در قابلمه ریخته و آن ها را بر روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند. |
مرحله 3 | سپس در ظرف را بگذارید تا مخلوط به مدت 40 دقیقه یا تا زمانیکه دال عدس و سبزیجات کاملاً نرم شوند به آرامی بجوشد. |
مرحله 4 | در صورت نیاز و در اواسط پخت، مقدار کمی آب جوش به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را در دستگاه غذاساز ریخته و یا آن را از صافی درشت رد کنید تا به صورت پوره ای نرم و یک دست درآید. |
مرحله 5 | کمی از پوره را در کاسه ای ریخته و درجه ی حرارت آن را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنید. |
مرحله 6 | باقیمانده ی پوره را در ظرف دربسته ای ریخته و هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید و سعی کنید پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانید. |