زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ پیمانه |
زردآلو ۱/۴ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
برنج ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | همه مواد تشکیل دهنده فوق را در یک ماهی تابه متوسط با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | این مواد را به مدت 30 دقیقه روی دمای متوسط بپزید تا برنج نرم، معطر و کمی آبکی شود. |
مرحله 3 | سینه مرغ را بیرون بیاورید، ریش ریش کنید و دوباره به ماهیتابه برگردانید. |
مرحله 4 | در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا از چسبیدن آنها به کف ماهیتابه جلوگیری کنید. |
مرحله 5 | اگر خواستید پورهتان رقیق باشد در این مرحله میتوانید باز هم به غذایتان آب یا شیر اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط 15 دقیقه دیگر نیز بپزد. |
مرحله 6 | هنگامی که مخلوط به طور کامل پخته شد، اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه سرد شود و سپس آن را به مخلوطکن یا غذاساز منتقل کنید. با کمک مخلوطکن بسته به سن کودکتان غذایش را نرم و پوره کنید. |
مرحله 7 | این پوره یک غذای مفید و بسیار خوشمزه انگشتی برای کودک بزرگترتان نیز خواهد بود. |