زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱ کیلوگرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
خامه ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
کره ۶۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 2 | در یک قابلمۀ مناسب، سیبزمینیها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند |
مرحله 3 | در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود |
مرحله 4 | پس از اینکه سیبزمینیها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود. |
مرحله 5 | مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید |