سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره پوره سیب زمینی کلاسیک

پوره سیب زمینی کلاسیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۶۰ گرم
پوره سیب زمینی کلاسیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پوره سیب زمینی کلاسیک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید.
مرحله 2در یک قابلمۀ مناسب، سیب‌زمینی‌ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند
مرحله 3در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود
مرحله 4پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود.
مرحله 5مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین