زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
گل کلم ۱ دسته |
کلم بروکلی ۱ عدد |
آب ۳/۴ فنجان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده و به آن میافزاییم و به مدت 8 دقیقه تفت میدهیم. |
مرحله 2 | سپس سه چهارم فنجان آب را اضافه و شعله را زیاد کرده تا نرم شوند (حدود 5 دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آنها اضافه میکنیم. میتوانیم این مخلوط را له کرده و به صورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل، طعمدار کنیم. |
مرحله 3 | این پوره را میتوان به جای پوره سیب زمینی به عنوان یک پوره کمکالری و سالم مصرف کرد. |