زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
برنج ۲ پیمانه |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
هویج ۲ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
شکربه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را پاك كرده و با آب گرم بشویید و با مقداری نمك و آب ولرم حدود 2ساعت خیس كنید.سیب زمینی ها را شسته و پوست بكنید و به شكل نگینی خرد كرده و با مقدار كمی آب،نمك و كره بپزید و اجازه دهید همه آب به خورد سیب زمینی برود اما توجه داشته باشید كه سیب زمینی نباید له شود! |
مرحله 2 | هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد كرده و با مقداری شكر و آب بپزید.(مثل سیب زمینی).گوجه فرنگی را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد كنید. |
مرحله 3 | پیاز را رنده زده و با مقداری كره تفت دهید و وقتی نیم سرخ شد گوشت چرخ كرده را به آن بیفزایید و كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.سپس نمك،فلفل و سایر ادویه های دلخواه و گوجه های خرد شده را به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها كشیده شود. |
مرحله 4 | برنج را همراه با كمی آب و نمك و كره درون قابلمه بریزید و بگذارید برنج بجوشد تا آب آن تمام شود سپس برنج را مستقیم از درون قابلمه درون تابه ای که مواد اصلی برنج را آماده کرده اید بریزید و با مواد خوب مخلوط کنید ، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 تا 30 دقیقه برنج مزه دار شود و خوب بپزد. |
مرحله 5 | در انتها سیب زمینی و هویج و زعفران را به مواد اضافه كرده و شعله را خاموش كنید.پفك هندی را سرخ كرده و ر كنار غذا سرو كنید. |