سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی پوره برنج و سبزیجات هندی

پوره برنج و سبزیجات هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد
برنج ۲ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
هویج ۲ عدد
کرهبه مقدار لازم
شکربه مقدار لازم
پوره برنج و سبزیجات هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پوره برنج و سبزیجات هندی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را پاك كرده و با آب گرم بشویید و با مقداری نمك و آب ولرم حدود 2ساعت خیس كنید.سیب زمینی ها را شسته و پوست بكنید و به شكل نگینی خرد كرده و با مقدار كمی آب،نمك و كره بپزید و اجازه دهید همه آب به خورد سیب زمینی برود اما توجه داشته باشید كه سیب زمینی نباید له شود!
مرحله 2هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد كرده و با مقداری شكر و آب بپزید.(مثل سیب زمینی).گوجه فرنگی را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد كنید.
مرحله 3پیاز را رنده زده و با مقداری كره تفت دهید و وقتی نیم سرخ شد گوشت چرخ كرده را به آن بیفزایید و كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.سپس نمك،فلفل و سایر ادویه های دلخواه و گوجه های خرد شده را به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها كشیده شود.
مرحله 4برنج را همراه با كمی آب و نمك و كره درون قابلمه بریزید و بگذارید برنج بجوشد تا آب آن تمام شود سپس برنج را مستقیم از درون قابلمه درون تابه ای که مواد اصلی برنج را آماده کرده اید بریزید و با مواد خوب مخلوط کنید ، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 تا 30 دقیقه برنج مزه دار شود و خوب بپزد.
مرحله 5در انتها سیب زمینی و هویج و زعفران را به مواد اضافه كرده و شعله را خاموش كنید.پفك هندی را سرخ كرده و ر كنار غذا سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین