زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۲ کیلوگرم |
شیر ۱/۲ پیمانه |
کره ۵۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ساقههای اسفناج را از برگ آن جدا کنید و برگها را به دقت بشویید. |
مرحله 2 | در یک قابلمۀ مناسب، 2 الی 3 لیوان آب بریزید و نمک را داخل آن حل کنید. سپس اسفناج را داخل آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند و اسفناج بپزد |
مرحله 3 | اسفناج را آب کش کنید و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج آب گرفته را داخل دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و آن را چرخ کنید |
مرحله 4 | اسفناج چرخ شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. |
مرحله 5 | شیر را کم کم داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا شیر، جذب اسفناجها شود. سپس کره را داخل آن بریزید و پس از مخلوط شدن تمام مواد، پوره را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو بکشید و سرو کنید |