سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره پوره اسفناج

پوره اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۲ کیلوگرم
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
پوره اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پوره اسفناج
روش ساخت
مرحله 1ساقه‌های اسفناج را از برگ آن جدا کنید و برگها را به دقت بشویید.
مرحله 2در یک قابلمۀ مناسب، 2 الی 3 لیوان آب بریزید و نمک را داخل آن حل کنید. سپس اسفناج را داخل آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند و اسفناج بپزد
مرحله 3اسفناج را آب کش کنید و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج آب گرفته را داخل دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و آن را چرخ کنید
مرحله 4اسفناج چرخ شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله 5شیر را کم کم داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا شیر، جذب اسفناج‌ها شود. سپس کره را داخل آن بریزید و پس از مخلوط شدن تمام مواد، پوره را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو بکشید و سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین