زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۴۵۰ گرم |
پنیر خامه ای ۱ پیمانه |
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱ عدد |
فلفل قرمز ۱ عدد |
روغن گیاهی ۱ قاشق سوپ خوری |
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری |
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
زیره سبز ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامه ۱/۴ پیمانه |
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | پیاز را خرد کنید |
مرحله 2 | دانههای فلفل چیلی را جدا کرده و ریز خرد میکنیم |
مرحله 3 | سیر را ریز کرده، زنجفیل را رنده میکنیم |
مرحله 4 | پنیر را به شکل مکعبهای 1 و نیم سانتی برش میزنیم |
مرحله 5 | اسفناج را ریز میکنیم |
مرحله 6 | با استفاده از میکسر پیاز را همراه با فلفل چیلی، سیر و زنجفیل به حالت خمیری در میآوریم. |
مرحله 7 | پوره پیاز را همراه با ادویه گراهام ماسالا و تخم زیره سبز در تابه ریخته، 5 دقیقه سرخ کرده و مدام هم میزنیم تا عطر پیاز بلند شده و طلایی رنگ شود |
مرحله 8 | اسفناج را همراه با ماست و نمک اضافه کرده و 1 دقیقه سرخ میکنیم تا اسفناج شروع به جمع شدن کند. شعله را کم کرده و در حالت سرپوشیده 15 دقیقه میگذاریم بماند تا مخلوطمان حالتی نرم به خود بگیرد |
مرحله 9 | پنیر را به تابه اضافه کرده و به آرامی خامه را اضافه میکنیم و در ادامه قبل از اینکه درپوش ظرف را بگذاریم شعله را کم کرده و یکبار دیگر مواد را آرام پز میکنیم |
مرحله 10 | در حالی که گهگاه مواد را هم میزنیم، 10 دقیقه دیگر به پختن ادامه میدهیم تا جایی که مخلوط حالت خامهای به خود گرفته و بیشتر مایع جذب مواد شود |
مرحله 11 | ظرف را از حرارت جدا کرده و با آب لیمو ترش هم میزنیم |
مرحله 12 | سپس در انتها نمک غذا را امتحان و تنظیم میکنیم |