سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره پوره اسفناج و پنیر

پوره اسفناج و پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۴۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
روغن گیاهی ۱ قاشق سوپ خوری
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۴ پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
پوره اسفناج و پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پوره اسفناج و پنیر
روش ساخت
مرحله 1پیاز را خرد کنید
مرحله 2دانه‎های فلفل چیلی را جدا کرده و ریز خرد می‎کنیم
مرحله 3سیر را ریز کرده، زنجفیل را رنده می‎کنیم
مرحله 4پنیر را به شکل مکعب‎های 1 و نیم سانتی برش می‎زنیم
مرحله 5اسفناج را ریز می‎کنیم
مرحله 6با استفاده از میکسر پیاز را همراه با فلفل چیلی، سیر و زنجفیل به حالت خمیری در می‎آوریم.
مرحله 7پوره پیاز را همراه با ادویه گراهام ماسالا و تخم زیره سبز در تابه ریخته، 5 دقیقه سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا عطر پیاز بلند شده و طلایی رنگ شود
مرحله 8اسفناج را همراه با ماست و نمک اضافه کرده و 1 دقیقه سرخ می‎کنیم تا اسفناج شروع به جمع شدن کند. شعله را کم کرده و در حالت سرپوشیده 15 دقیقه می‎گذاریم بماند تا مخلوط‎مان حالتی نرم به خود بگیرد
مرحله 9پنیر را به تابه اضافه کرده و به آرامی خامه را اضافه می‎کنیم و در ادامه قبل از اینکه درپوش ظرف را بگذاریم شعله را کم کرده و یک‎بار دیگر مواد را آرام پز می‎کنیم
مرحله 10در حالی که گهگاه مواد را هم می‎زنیم، 10 دقیقه دیگر به پختن ادامه می‎دهیم تا جایی که مخلوط حالت خامه‎ای به خود گرفته و بیشتر مایع جذب مواد شود
مرحله 11ظرف را از حرارت جدا کرده و با آب لیمو ترش هم می‎زنیم
مرحله 12سپس در انتها نمک غذا را امتحان و تنظیم می‎کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین