زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پرک جو دو سر ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۱ پیمانه |
موز ۲ عدد |
کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک ظرف مناسب جو دو سر، بیکینگپودر، نمک و دارچین را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. یکی از موزها را پوست گرفته، آن را با پشت قاشق یا چنگال له کنید و داخل ظرف بریزید. شیر، کره بادامزمینی، عسل و پودر وانیل را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | مخلوط حاصل را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پودینگ شما آماده شود. |
مرحله 4 | بعد از زمان ذکر شده ظرف را از فر در آورده و صبر کنید تا کمی خنک شود. موز باقیمانده را پوست گرفته و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس تکههای موز را روی سطح مواد بچینید. مقداری کره بادامزمینی هم روی مواد بریزید. حالا میتوانید پودینگ را سرو کنید. |