زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۱ کیلوگرم |
شکر ۱ پیمانه |
پودر هل ۲ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
آب ۱ پیمانه |
زعفران آب کرده ۱ قاشق چای خوری |
دارچینبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده، به قطعات کوچک برش میدهیم و می گذاریم با یک پیمانه آب و شکر بپزد. |
مرحله 2 | وقتی آب آن تمام شد، آن را کاملاً له می کنیم. |
مرحله 3 | سپس زعفران و پودرهِل وکره را به آن اضافه کرده و میگذاریم مواد به قوام بیایند. |
مرحله 4 | پودینگ را از روی حرارت برداشته، آن را در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم، میریزیم. سپس آنرا با عسل، گردو، دارچین و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین میکنیم. |
مرحله 5 | در صورت دلخواه میتوانیم گردوی خردشده و کمی دارچین در پودینگ بریزیم. |
مرحله 6 | این دسر انتخابی بسیار مناسب برای شب یلدا میباشد. |