زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۳ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
نشاسته ۲ قاشق سوپ خوری |
شکلات ۸۰ گرم |
خامه ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاراملی شود. سپس دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده بریزید تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود. |
مرحله 2 | در یک کاسه وانیل ، یک پیمانه باقی مانده از شیر ، خامه ، تخممرغ و نشاسته را کاملا هم بزنید. سپس نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه کنید و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و شکلات تخته ای را به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید و زمانی که غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد ، آن ها را از روی حرارت برداشته ، نصف لیوان را با یکی از مواد و نصف دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. |
مرحله 4 | بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و خرده های شکلات یا انواع میوه تزیین و سرو کنید. |