سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پودینگ هندوانه و گلاب

پودینگ هندوانه و گلاب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آب هندوانه ۵ پیمانه
آرد ذرت ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات ۱۰۰ گرم
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱.۵ پیمانه
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
پودینگ هندوانه و گلاب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ هندوانه و گلاب
روش ساخت
مرحله 1آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید.
مرحله 2روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
مرحله 3گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
مرحله 42/3 از شکلات را روی پودینگ‌ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید.
مرحله 5باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین