زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آب هندوانه ۵ پیمانه |
آرد ذرت ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
شکلات ۱۰۰ گرم |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
خامه ۱.۵ پیمانه |
خلال پسته ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید. |
مرحله 2 | روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود. |
مرحله 3 | گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. |
مرحله 4 | 2/3 از شکلات را روی پودینگها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید. |
مرحله 5 | باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید. |