سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پودینگ نان کروسان

پودینگ نان کروسان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کشمش ۱ پیمانه
نان کروسان ۶ عدد
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ پیمانه
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۸ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پودینگ نان کروسان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ نان کروسان
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ، شیر، شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. کاستارد به دست آمده را کنار بگذارید.
مرحله 3کیک‌های ساده را از وسط دونیم کنید. کروسان‌ها را کف یک تابه مستطیل پیرکس بچینید، کشمش‌ها را روی آنها بریزید، کاستارد را بریزید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کیک‌ها خمیر شوند. آنها را به نرمی به کف ظرف فشار دهید.
مرحله 4این ظرف را داخل ظرف بزرگ‌تری که مملو از آب‌جوش است قرار دهید. روی آن را با آلومینیوم بپوشانید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار خارج شود. ظرف را 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پودینگ پف کند و کاستارد سفت شود. از فر خارج و گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین