زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کشمش ۱ پیمانه |
نان کروسان ۶ عدد |
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری |
شکر ۱.۵ پیمانه |
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۸ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، تخممرغ، زرده تخممرغ، شیر، شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. کاستارد به دست آمده را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | کیکهای ساده را از وسط دونیم کنید. کروسانها را کف یک تابه مستطیل پیرکس بچینید، کشمشها را روی آنها بریزید، کاستارد را بریزید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کیکها خمیر شوند. آنها را به نرمی به کف ظرف فشار دهید. |
مرحله 4 | این ظرف را داخل ظرف بزرگتری که مملو از آبجوش است قرار دهید. روی آن را با آلومینیوم بپوشانید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار خارج شود. ظرف را 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پودینگ پف کند و کاستارد سفت شود. از فر خارج و گرم سرو کنید. |