زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۱/۳ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۵ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۸ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
نان کشمشی ۱ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | قسمتهای قهوهای نان کشمشی را با چاقو برش دهید و دور بریزید. بقیه نان را به مکعبهای دو سانتیمتری برش دهید و آنها را روی سینی فر بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند. |
مرحله 3 | کف یک ظرف پیرکس مستطیلی را با کره چرب کنید. مکعبهای نان کشمشی را داخل آن بریزید. |
مرحله 4 | در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، زرده تخممرغ، شیر، وانیل و عصاره بادام و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. این کاستارد را روی نانهای کشمشی بریزید. آنها را ده دقیقه کنار بگذارید تا نانها خیس بکشند. سپس گردوها را روی پودینگ بریزید. |
مرحله 5 | این ظرف را داخل یک ظرف بزرگتر که تا نیمه از آب پر کردهاید قرار دهید. روی ظرف پیرکس را با آلومینیوم بپوشانید. آنها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. فویل را بردارید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید تا سطح پودینگ طلایی و برشته شود. |
مرحله 6 | این پودینگ را باید گرم سرو کنید. |