سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پودینگ نان پانه تون

پودینگ نان پانه تون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بادام ۱/۳ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
شیر ۵ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۸ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
کرهبه مقدار لازم
نان کشمشی ۱ عدد
پودینگ نان پانه تون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ نان پانه تون
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2قسمت‌های قهوه‌ای نان کشمشی را با چاقو برش دهید و دور بریزید. بقیه نان را به مکعب‌های دو سانتی‌متری برش دهید و آنها را روی سینی فر بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.
مرحله 3کف یک ظرف پیرکس مستطیلی را با کره چرب کنید. مکعب‌های نان کشمشی را داخل آن بریزید.
مرحله 4در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ، شیر، وانیل و عصاره بادام و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. این کاستارد را روی نان‌های کشمشی بریزید. آنها را ده دقیقه کنار بگذارید تا نان‌ها خیس بکشند. سپس گردوها را روی پودینگ بریزید.
مرحله 5این ظرف را داخل یک ظرف بزرگ‌تر که تا نیمه از آب پر کرده‌اید قرار دهید. روی ظرف پیرکس را با آلومینیوم بپوشانید. آنها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. فویل را بردارید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید تا سطح پودینگ طلایی و برشته شود.
مرحله 6این پودینگ را باید گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین