سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پودینگ نان با شکلات نوتلا

پودینگ نان با شکلات نوتلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نان کروسان ۳ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
گردو ۱/۴ فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ فنجان
شکلات نوتلا ۳/۴ فنجان
خامه‏ ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
پودینگ نان با شکلات نوتلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ نان با شکلات نوتلا
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2هر کروسان را از عرض نصف کنید سپس روی یک طرف آن شکلات نوتلا بمالید.
مرحله 3نصفه ها را روی هم بگذارید تا به شکل ساندویچ دربیایند.
مرحله 4سپس به شکل تکه های 5 سانتی متری برش دهید.
مرحله 5تکه های ساندویچ و گردو را در یک ظرف مخصوص فر (قالب نان به اندازه ی 25 در 12 سانتی متر) بچینید.
مرحله 6برای درست کردن مخلوط، تخم مرغ ها، خامه، عصاره وانیل، نمک و شکر را در یک کاسه ی متوسط ترکیب کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله 7 مخلوط را روی تکه های ساندویچ بریزید سپس به آرامی آنها را پایین فشار دهید تا شروع به جذب مخلوط کنند.
مرحله 8در ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 30 دقیقه در فر بپزید سپس فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بدون سرپوش بپزید تا پودینگ نان قهوه ای طلایی شود، کمی پف کند و مایع کاملاً جذب آن شده باشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین