زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نان کروسان ۳ عدد |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
گردو ۱/۴ فنجان |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ فنجان |
شکلات نوتلا ۳/۴ فنجان |
خامه ۱ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | هر کروسان را از عرض نصف کنید سپس روی یک طرف آن شکلات نوتلا بمالید. |
مرحله 3 | نصفه ها را روی هم بگذارید تا به شکل ساندویچ دربیایند. |
مرحله 4 | سپس به شکل تکه های 5 سانتی متری برش دهید. |
مرحله 5 | تکه های ساندویچ و گردو را در یک ظرف مخصوص فر (قالب نان به اندازه ی 25 در 12 سانتی متر) بچینید. |
مرحله 6 | برای درست کردن مخلوط، تخم مرغ ها، خامه، عصاره وانیل، نمک و شکر را در یک کاسه ی متوسط ترکیب کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
مرحله 7 | مخلوط را روی تکه های ساندویچ بریزید سپس به آرامی آنها را پایین فشار دهید تا شروع به جذب مخلوط کنند. |
مرحله 8 | در ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 30 دقیقه در فر بپزید سپس فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بدون سرپوش بپزید تا پودینگ نان قهوه ای طلایی شود، کمی پف کند و مایع کاملاً جذب آن شده باشد. |