زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نارگیل ۱/۲ پیمانه |
موز ۲ عدد |
ویفر ۱۵ عدد |
مرحله 1 | قابلمهای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. |
مرحله 2 | مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود. |
مرحله 3 | حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زردههای تخممرغ اضافه کنید به صورتی که زرده ها باز نشوند. |
مرحله 4 | مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایهای نرم حاصل شود. |
مرحله 5 | پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسهای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید. |
مرحله 6 | بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 7 | موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرفهای مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکههای موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید. |