زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر (کم چرب) ۲ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شکر ۱/۳ پیمانه |
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
موز ۴ عدد |
بیسکویتبه مقدار لازم |
خامه زده شدهبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتیمتر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمهتان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخممرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود. |
مرحله 2 | پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | موزها را بین 6 کاسه 10 سانتیمتری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موزها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید. |