سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پودینگ موزی

پودینگ موزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر (کم چرب) ۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
موز ۴ عدد
بیسکویتبه مقدار لازم
خامه زده شدهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
پودینگ موزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ موزی
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود.
مرحله 2پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3موز‌ها را بین 6 کاسه 10 سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین