زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شکر ۳/۴ پیمانه |
شیر ۲ پیمانه |
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپ خوری |
پودر وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری |
موز ۳ عدد |
بیسکویتبه مقدار لازم |
مواد لازم0 |
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد |
شکر ۳/۴ پیمانه |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند. شیر سرد و نشاسته ذرت را داخل قابلمه مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا گرم شود، سپس مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد. |
مرحله 2 | قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را هم بزنید تا کمی خنک شوند، سپس خامه و زعفران را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شوند و خامه نبرد. |
مرحله 3 | در ظرف مناسبی کمی از مخلوط حاصل را بریزید. روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید. یک ردیف موز روی بیسکوییت ها بچینید. روی موزها مقداری از مخلوط حاصل بریزید. لایه ها را به همین ترتیب آماده کنید تا مواد تمام شوند. لایه آخر باید کرم باشد. |
مرحله 4 | برای آماده کردن مرنگ، سفیده های تخم مرغ را در ظرف تمیزی با همزن برقی آنقدر بزنید تا پف کند و وقتی ظرف را برمی گردانید از داخل آن نریزد، سپس شکر، وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و جای پره های همزن روی مواد بماند. |
مرحله 5 | حالا مرنگ را روی کرم داخل ظرف بریزید و با قاشق به آن مدل دهید. مرنگ را همچنین می توانید داخل قیف بریزید و با ماسوره روی کرم شکوفه درست کنید. |
مرحله 6 | شعله بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد، سپس ظرف را از فر خارج کنید، پودینگ را برش بزنید و سرو کنید. |