زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۲۰-۲۴ عدد |
قهوه ۱ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱ پیمانه |
خامه ۱ پیمانه |
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر شکر ۱/۴ پیمانه |
عسل ۴-۶ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۳-۴ قاشق چای خوری |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ظرفی پنیر خامهای، خامه فرم گرفته، پودر شکر و وانیل بریزید و با همزن برقی خوب آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. در ظرف دیگری بیسکویتها را کمی خرد کنید. |
مرحله 2 | مقداری بیسکویت خرد شده داخل 4 لیوان بریزید. روی آنها کمی قهوه دمکرده بریزید. کمی عسل هم روی مواد بریزید. حالا مقداری از مخلوط پنیر و خامه را روی مواد بریزید. همین کار را دوباره انجام دهید تا 2 لایه از مواد داخل لیوانها به وجود بیاید. در انتها روی مواد مقداری شکلات و پودر کاکائو بریزید. |
مرحله 3 | لیوانها را داخل یخچال قرار دهید تا مواد کمی سفت شوند، سپس آنها را سرو کنید. |