زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۵۰ گرم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد برنج ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد نشاسته ۲ قاشق سوپ خوری |
شیر ۲ پیمانه |
خامه ۳ قاشق سوپ خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در مرحله ی اول شکلات را با استفاده از چاقو ریز ریز کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در ظرفی مناسب ، شکر، پودر کاکائو،آرد برنج،آرد نشاسته و نمک را با یکدیگر مخلوط میکنیم و شیر را کم کم به موادمان اضافه میکنیم و در این حین با همزن دستی هم میزنیم. |
مرحله 3 | موادمان را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا پودینگ به غلظت برسد. هنگامی که موادمان غلیظ شد، شکلات ریز شده و خامه را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. |
مرحله 4 | حرارت راخاموش مینماییم و سپس وانیل را اضافه میکنیم. تا موادمان داغ است به سرعت آن را در ظرف مورد نظرمان میریزیم و اجازه میدهیم تا در دمای محیط سرد شود و سپس به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار میدهیم. |
مرحله 5 | پودینگ آماده است . شما میتوانید آن را با خامه و شکلات تزیین کنید. |