زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب (کمپوت) ۲ فنجان |
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۸ قاشق چای خوری |
کشمش ۱/۳ فنجان |
آرد ۱ فنجان |
شکر ۳/۴ فنجان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۲ قاشق چای خوری |
گردو ۱/۲ فنجان |
بستنی ۳/۴ فنجان |
آب ۱/۲ فنجان |
شیر ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | ابتدا فر را روشن كنید تا گرم شود فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.سیب ها را كه كاملا بدون شهد هستند لایه لایه ببرید و آنها را داخل قالب نچسب قرار دهید كه از قبل كمی با كره چرب شده است. |
مرحله 2 | روی سیب ها آبلیمو،دارچین،كشمش و جوزهندی بریزید |
مرحله 3 | در ظرفی مناسب آرد ،شكر ،بیكینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط كنید و شیر،وانیل ،گردو و 1قاشق كره كره را اضافه كرده و خوب هم بزنید و آن را روی سیب های مخلوط با كشمش بریزید |
مرحله 4 | .بستنی كارامل،آب و 1قاشق كره را با هم مخلوط كرده و آنها را روی شعله مناسب بجوشانید و روی مواد ریخته و آن را حدودا 40دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از طبخ آن را وارونه كرده و زمان دهید تا سرد شود. |