زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
کره ۱/۴ پیمانه |
آرد کامل ۴ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
شکر سفید ۱/۲ پیمانه |
آب ۳/۴ پیمانه |
مخمر ۷ گرم |
سیب زرد ۲ عدد |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
چوب دارچین ۱ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
خامه ۱/۲ پیمانه |
آب پرتقال ۱ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | برای تهیه سس پرتقال، در یک شیرجوش کوچک، آب پرتقال، پوست پرتقال، کره، شکر و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط هم بزنید تا مایع بجوشد. پس از آماده شدن، همه مایع را داخل سینی چرب شدهی فر بریزید. |
مرحله 3 | برای تهیه خمیر شیرینی، مخمر را در آب گرم حل کنید. شکر، نمک، تخم مرغ، روغن و دو پیمانه آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند. |
مرحله 4 | بقیه آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. آن را داخل کاسه و حدود 1.5 ساعت در جای گرم بگذارید تا دوبرابر شود. |
مرحله 5 | برای تهیه پودینگ، خمیر را روی سطح صاف باز و آن را به بخش های مساوی تقسیم کنید. داخل هر بخش یک قاچ سیب بگذارید و خمیر را روی آن تا کنید و روی سینی فر بگذارید. در آخر سس پرتقال را روی آنها بریزید. |
مرحله 6 | آنها را 35 تا 40 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شوند. در نیمه های پخت دوباره روی پودینگ ها سس پرتقال بریزید. |
مرحله 7 | 15 دقیقه پس از آنکه از فر خارج کردید، با خامه آن را تزئین و سرو کنید. |