زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۵ عدد |
کره ۶۵ گرم |
شکر ۵۵ گرم |
شیر ۱/۲ فنجان |
آرد ذرت ۴ قاشق غذا خوری |
کنسرو ذرت ۳ قوطی |
مرحله 1 | فر را روشن کرده و با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 2 | ظرف پیرکس مخصوص فر را چرب کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را بزنید. سپس کره نرم شده، شکر و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید. |
مرحله 4 | حالا آرد ذرت و کنسرو ذرت را نیز اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد مخلوط به دست آمده را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا پودینگ ذرت آماده شود. |