زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱.۵ فنجان |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
کشمش ۲/۳ فنجان |
شکر ۷۵ گرم |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۲ فنجان |
برنج ۳/۴ فنجان |
مرحله 1 | آب را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برنج را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید 20 دقیقه آرام بجوشد. |
مرحله 2 | در ماهی تابه دیگری، برنج پخته، 1.5 فنجان شیر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس 15 تا 20 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا نرم و خامه ای شود. |
مرحله 3 | سپس شیر باقیمانده، تخم مرغ زده شده و کشمش را اضافه کرده، 2 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید و هم بزنید. حالا از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کرده، مخلوط کنید. |