زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
کره ۱۴ قاشق غذا خوری |
آب ۱ پیمانه |
خامه ۲/۳ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱/۳/۴ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
خرما ۱۷۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | برای تهیه پودینگ تافی، ابتدا فر را روی درجه 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه کوچک، خرمای خشک را با آب و بکینگ پودر، 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب بجوش آید. |
مرحله 3 | آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن، همراه با آب خوب مخلوط کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه، با یک همزن، آرد را با 9 قاشق کره نرم شده خوب مخلوط کنید. |
مرحله 5 | تخم مرغ ها، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
مرحله 6 | این مخلوط را به مخلوط خرما اضافه نمایید. خوب مخلوط نمایید. |
مرحله 7 | ظرف های مخصوص را کمی چرب نموده و در مواد آماده شده را در این ظرف ها بریزید. |
مرحله 8 | در حدود 20 تا 25 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید تا خوب ببندد. |
مرحله 9 | پودینگ ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب برگردانید. |
مرحله 10 | برای تهیه سس تافی، در یک قابلمه کوچک، 3/4 پیمانه شکر باقیمانده را با خامه و 5 قاشق کره باقیمانده مخلوط کنید و هم بزنید. |
مرحله 11 | برای چند دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش آید. |
مرحله 12 | سس تافی آماده شده را بر روی پودینگ های آماده شده بریزید. |