زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کرهبه مقدار لازم |
برنج ۱.۵ لیوان |
خامه ۱.۵ لیوان |
شیر ۱/۲ لیوان |
بادام ۱۰ عدد |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیره ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا برنج را شسته و با چند لیوان آب داخل ظرف مناسب مایكروویو(شیشه ای یا پلاستیك)قرار داده و آن را به مدت 2دقیقه تا 3 دقیقه داخل مایكروویو با قدرت 100درصد قرار دهید وقتی برنج شروع به جوشیدن كرد آن را خارج كرده و هم بزنید و دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا برنج به مرحله آبكشی برسد این كار معمولا 4دقیقه طول میكشد. |
مرحله 2 | بعد از نیم پز شدن برنج آن را آبكش كنید.داخل ظرف مخصوص مایکروویو را با کره چرب کنید سپس برنج آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین،خامه و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید ، ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید و هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید. |