سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پودینگ برنج با کرم بروله

پودینگ برنج با کرم بروله
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
توتبه مقدار لازم
لوبیای وانیل ۱ عدد
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
برنج ۱ فنجان
شیر ۶ فنجان
پودینگ برنج با کرم بروله
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ برنج با کرم بروله
روش ساخت
مرحله 1شیر، برنج، دارچین و نمک را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت نسبتاً‌ زیاد جوش بیاورید.
مرحله 2حرارت را روی نسبتاً پایین قرار دهید و بگذارید با در باز آهسته بجوشد و گاهی هم بزنید و کف قابلمه را بتراشید تا مطمئن شوید برنج ته نگرفته است. بگذارید 20 دقیقه تا زمانی که برنج نرم شود بپزد.
مرحله 3لوبیای وانیل را از وسط از طول نصف کنید و دانه های آن را جدا کنید و به همراه غلاف و 1 فنجان شکر در قابلمه بریزید.
مرحله 4بگذارید 5 تا 7 دقیقه آرام بجوشد و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
مرحله 5قابلمه را از روی شعله بردارید و غلاف لوبیای وانیل را بیرون بیاورید و پودینگ برنج را در یک ظرف مخصوص فر بریزید. بگذارید 20 دقیقه بماند و خنک شود.
مرحله 63 قاشق شکر باقیمانده را روی پودینگ بپاشید و آن را زیر کباب پز فر قرار دهید تا شکر کاراملی شود و یک رویه سفت درست کند.
مرحله 7حواستان به شکر باشد و ظرف را بچرخانید تا همه ی شکر یکدست کاراملی شود.
مرحله 8روی پودینگ توت تازه قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین