زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
توتبه مقدار لازم |
لوبیای وانیل ۱ عدد |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱.۵ فنجان |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
برنج ۱ فنجان |
شیر ۶ فنجان |
مرحله 1 | شیر، برنج، دارچین و نمک را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت نسبتاً زیاد جوش بیاورید. |
مرحله 2 | حرارت را روی نسبتاً پایین قرار دهید و بگذارید با در باز آهسته بجوشد و گاهی هم بزنید و کف قابلمه را بتراشید تا مطمئن شوید برنج ته نگرفته است. بگذارید 20 دقیقه تا زمانی که برنج نرم شود بپزد. |
مرحله 3 | لوبیای وانیل را از وسط از طول نصف کنید و دانه های آن را جدا کنید و به همراه غلاف و 1 فنجان شکر در قابلمه بریزید. |
مرحله 4 | بگذارید 5 تا 7 دقیقه آرام بجوشد و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. |
مرحله 5 | قابلمه را از روی شعله بردارید و غلاف لوبیای وانیل را بیرون بیاورید و پودینگ برنج را در یک ظرف مخصوص فر بریزید. بگذارید 20 دقیقه بماند و خنک شود. |
مرحله 6 | 3 قاشق شکر باقیمانده را روی پودینگ بپاشید و آن را زیر کباب پز فر قرار دهید تا شکر کاراملی شود و یک رویه سفت درست کند. |
مرحله 7 | حواستان به شکر باشد و ظرف را بچرخانید تا همه ی شکر یکدست کاراملی شود. |
مرحله 8 | روی پودینگ توت تازه قرار دهید و بلافاصله سرو کنید. |