زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری |
خامه ۱۵۰ گرم |
آب انار ۲ پیمانه |
پودر قند ۳/۴ پیمانه |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
ژلاتین ۲ ورق |
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود. |
مرحله 2 | پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند. |
مرحله 3 | مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود |
مرحله 4 | سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید. |