زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۴ پیمانه |
آرد ذرت ۱/۴ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شیر ۲ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
کره ۶۰ گرم |
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری |
نسکافه ۱ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | آردها را با شكر مخلوط كنيد. شير سرد را كمكم به آنها اضافه كرده، خوب هم بزنيد. مواد را داخل پيركس بريزيد و در مايكروويو قرار داده و در بالاترين قدرت (100 در صد) به مدت سه تا چهار دقيقه زمان دهيد تا غليظ شود. در اين مدت چند بار عمليات را متوقف كرده و مخلوط را هم بزنيد تا مواد به خوبي در شير حل شده و گلوله نشوند. |
مرحله 2 | زردههاي تخممرغ را با وانيل مخلوط كنيد و با همزن برقي، هم بزنيد تا رنگ مخلوط روشنتر شود. مايه آرد و شير و شكر را كه حرارت داده بوديد به آرامي با زردههاي زده شده مخلوط كنيد تا زردهها كمي گرم شوند. مواد تركيب شده را در مايكروويو قرار دهيد و با قدرت پايين (60 درصد مايكرو) به مدت دو تا سه دقيقه بگذاريد تا غليظ شوند. باز مابين اين مدت چند بار تركيب را هم بزنيد تا يكدست شود |
مرحله 3 | كره را به مواد اضافه كنيد. سپس مواد را به سه قسمت تقسيم كنيد. يك قسمت را ساده (وانيلي) برداريد. يك قسمت را با پودر كاكائو مخلوط كنيد و قسمت سوم را با نسكافه رقيق شده با آب طعمدار كنيد |
مرحله 4 | براي سرو كردن ميتوانيد از ليوانهاي پايهبلند يا بستنيخوري استفاده كنيد. هر لايه را كه ريختيد قبل از ريختن لايه بعدي به مدت پنج دقيقه صبر كنيد تا كمي بسته شود و لايههاي مختلف با يكديگر مخلوط نشوند.قبل از سرو كردن بايد پودينگ را به مدت 12 ساعت در يخچال نگهداري و خنك كنيد. |