زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
لبوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | لبو رو شسته و پوست بکنید و خیلی نازک ورقه ورقه کنید |
مرحله 2 | داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و ورقه های لبو رو داخل سینی بچینید |
مرحله 3 | سینی رو برای مدت یک روز روی شوفاژ قرار دهید تا لبو ها کاملا خشک شود |
مرحله 4 | لبو های خشک شده رو با میکسر پودر کنید و در مواقع لزوم استفاده کنید |
مرحله 5 | پودر لبو را میتوان مانند زعفران دم کرد و برای تزیین برنج استفاده کرد |