سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چاشنی و ادویه پودر سیر خانگی

پودر سیر خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
سیربه مقدار لازم
پودر سیر خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودر سیر خانگی
روش ساخت
مرحله 1سیرهای تازه را بشویید و پوست بکنید. حبه های سیر را بصورت بسیار نازک برش بزنید. می توانید آنها را بصورت خلالی یا ورقه ورقه برش بزنید یا آنکه سیرها را رنده کنید. چیزی که اهمیت دارد این است که هرچه برش ها نازک تر و کوچک تر باشند، پودر سیر شما سریعتر آماده می شود.
مرحله 2برای خشک کردن سیرها چند راه وجود دارد:
مرحله 3راه اول روش سنتی و اصلی تهیه پودر سیر است. یعنی قرار دادن سیرها در معرض نور مستقیم خورشید: سیرها را داخل سینی بریزید و به مدت یکی دو روز زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند. بسته به شدت آفتاب و فصل این مدت زمان می تواند متغیر باشد.
مرحله 4راه دوم خشک کردن در فر است: سیرهای خرد شده را داخل یک سینی یا توری قرار دهید. فر را روشن کنید و تا دمای 110 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت 1.30 الی 2 ساعت حرارت دهید تا سیرها کاملا خشک شوند. این زمان بسته به نوع فر و برش های سیر می تواند کمتر یا بیشتر باشد. هرازگاهی سیرها را چک کنید. یک سیر را تکه کنید اگر کاملا خشک شده بود و مغز آن نیز خشک بود یعنی آماده است.
مرحله 5سیر ها را در خشک کن و مایکروفر نیز می توانید خشک کنید. در هرصورت و از هر روشی که استفاده می کنید سیرها باید کاملا خشک و ترد شده باشند.
مرحله 6سیرهای خشک شده را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و چندبار دکمه را فشار دهید تا به بافت دلخواه برسید. اگر دوست دارید پودر سیر شما بافت نرم تر وریزتری داشته باشد ودر غذا مشخص نباشد از آسیاب استفاده کنید.
مرحله 7سپس پودر سیر خانگی و معطر خود را در یک شیشه تمیز بریزید، درب آن را محکم ببندید و با خیال راحت از این ادویه پرخاصیت و مفید در آشپزی استفاده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین