زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم خربزه ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا تخم خربزه را خوب شسته تا لیزی آن گرفته شود.سپس آن را داخل ابکش ریخته بگذارید تا کاملا خشک شود.حتی میتونین زیرآفتاب هم بزارین تا نور خورشید رو هم به خودش جذب کنه. |
مرحله 2 | بعد از خشک شدن،انرا داخل تابه ریخته وتفت میدهیم..بعد از داغ شدن تابه تخمه هارو مرتبا هم بزنین تا نسوزه |
مرحله 3 | وقتی کار تفت دادن تموم شد.یک مقداری زمان میدیم تا سرد بشه بعد آسیاب میکنیم |
مرحله 4 | بعداز اتمام کار آسیاب،پودر را از الک رد میکنیم..(مابقی مواد که شامل پوسته میشه رو دور بریزین)بعد از اتمام الک کردن یک ارد کرم رنگ خوشمزه ولطیف باقی میمونه. |