سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا پنیر موزارلا

پنیر موزارلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
جوهر لیمو ۱.۵ قاشق غذا خوری
قرص ۱/۴ عدد
شیر ۴ لیتر
پنیر موزارلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پنیر موزارلا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا قرص پنیر را در یک پیمانه آب سرد مخلوط کرده و حل میکنید.
مرحله 2جوهر لیمو را نیز در یک پیمانه آب سرد حل میکنیم.
مرحله 3شیر را در ظرف مناسبی ریخته و محلول جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا دمای شیر به ۳۳درجه سانتیگراد برسد.وقتی دما به ۳۳درحه رسید قرص پنیر را به آرامی مخلوط کرده و هم بزنید و صبر کنید تا دمای شیر به ۴۰تا ۴۳ درجه سانتی گراد برسه.
مرحله 4در این حالت رویه غلیظی که حالت ماست مانند دارد روی شیر تشکیل میشود،که با چاقو آن را برش دهید.به آرامی مربع ها را دو دقیقه هم بزنید بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 5قسمتهای بسته شده را داخل ظرف مناسب بریزید.(آب پنیر وارد نشود)
مرحله 6با قاشق یا دست پنیر رافشار دهید تا آب باقی مانده خارج شود مواظب باشید پنیر را نچلانید
مرحله 7ظرف را داخله مایکروویو قرار دهید و ۳۰ثانیه با قدرت زیاد آن را روشن کنید بعد پنیر را خارج کنید و آب اضافی آن را بگیرید.این کار را چند مرتبه انجام دهید تا پنیر هیچ آبی نداشته باشد و به راحتی کش بیاید.
مرحله 8و در انتها مقداری نمک به پنیر اضافه کنید.پنیر را ۱۰تا ۱۵بار کش آورده و جمع کنید.این کار را انقدر انجام دهید تا پنیر براق و کشسان شود.و در انتها آن را به شکل توپ درآورید و از خوردن ان لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین