زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر ۱ بسته |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد سفیدبه مقدار لازم |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
شیر ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پنیر کبابی را از بسته خارج کرده و به صورت مکعب مستطیل تقریبا به اندازه یه خرما برش دهید. |
مرحله 2 | تخم مرغ،شیر،نمک،فلفل،کمی زعفران دمکرده و 2 قاشق غذا خوری آرد تمپورا یا آرد سفید را در یک ظرف گود مثل کاسه مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | اگر آرد و پودر تمپورا در دسترس بود هر دو را داخل یک دیس با هم مخلوط کنید.اگر در دسترس نبود پودر سوخاری را به تنهایی داخل دیس بریزید. |
مرحله 4 | حال تکه های پنیر را برداشته اول داخل آرد تمپورا یا آرد سفید بغلتانید تا رطوبت روی آن گرفته شود سپس داخل مخلوط تخم مرغ انداخته و آغشته کنید و بعد از آن خارج کرده داخل دیس مخلوط آرد و پودر تمپورا یا پودر سوخاری بیندازید و با دست پودر را بر روی تکه پنیر فشار دهید تا کاملا مواد به آن بچسبد. |
مرحله 5 | تکه های آغشته شده را داخل روغن داغ(ترجیحا روغن داخل ظرف کم نباشد.میتوانید از ظرف کوچک گود مثل کوچکترین سایز قابلمه استفاده کنید که روغن کمتری استفاده کنید) به مدت نهایتا 2 دقیقه سرخ کنید. |
مرحله 6 | پنیر سوخاری شما آماده است. این غذا را میتوان به عنوان یه میان وعده مقوی یا پیش غذا سرو کرد. |