سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب پنیر سنتی سراب

پنیر سنتی سراب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
شیر ۵ کیلوگرم
پودر مایه پنیر ۱/۴ پیمانه
سنگ نمکبه مقدار لازم
پنیر سنتی سراب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پنیر سنتی سراب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا به شیر ولرم ( ۲۵ -۳۰ درجه) پودر مایه پنیر زده روش رو مثل روی ماست زدن کشیده ودوساعت صبر میکنیم
مرحله 2بعد دو ساعت شیر بصورت لخته لخته میشه داخل کیسه پارچه ای میریزیم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آبش بره
مرحله 3بعد اینکه پنیر خودشو جمع کرد و آب اضافیش رفت روش سینی می‌گذاریم و ی شی سنگین روش میذاریم ( مادر شوهرم روش سنگ می‌ذاره ) تا پنیر سفت بشه
مرحله 4بعد سفت شدن بر میداریم و تکه تکه می بریم بعد روش نمک میپاشیم بصورت معمولی نمک می پاشیم اگه نمک زیاد بزنیم شور میشه اگه کم هم بزنیم پنیر باز میشه
مرحله 5بعد داخل ظرف می چینیم و در ظرف رو می‌بندیم و بعد یک هفته نگاه میکنیم اگر آبش کم بود ( آبی که درست میکنیم با اون خیار شور درست کنیم شوریش به همان اندازه باشه ) روی پنیر میریزیم تا روی پنیر ها رو بگیره
مرحله 6چهل روز صبر میکنیم بعد چهل روز پنیر آماده مصرفه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین