زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام هندی ۱ پیمانه |
آب ۳/۴ پیمانه |
نمک ۱ قاشق مربا خوری |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر آگار آگار ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
سبزیبه مقدار لازم |
سیر ۱ حبه |
مرحله 1 | همه مواد را به جز پودر آگار آگار و آب پوره کنید. بهتر است بادام هندی هارا 24 ساعت خیس کنید تا بافت نرم تری داشته باشید. |
مرحله 2 | بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شد پودر آگار آگار را با آب مخلوط کرده و روی اجاق گاز تند تند هم میزنیم حدود 5 دقیقه طول میکشد تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کند |
مرحله 3 | بعد آنرا به مواد اضافه میکنیم و درون ظرف دلخواه میریزیم و سطح آنرا صاف میکنیم و کمی فشار میدهیم به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و بعد از آن از قالب خارج کرده و برش میزنیم. |