سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی پنیر بادام هندی (بدون گلوتن)

پنیر بادام هندی (بدون گلوتن)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
بادام هندی ۱ پیمانه
آب ۳/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
پودر آگار آگار ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
سبزیبه مقدار لازم
سیر ۱ حبه
پنیر بادام هندی (بدون گلوتن)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پنیر بادام هندی (بدون گلوتن)
روش ساخت
مرحله 1همه مواد را به جز پودر آگار آگار و آب پوره کنید. بهتر است بادام هندی هارا 24 ساعت خیس کنید تا بافت نرم تری داشته باشید.
مرحله 2بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شد پودر آگار آگار را با آب مخلوط کرده و روی اجاق گاز تند تند هم میزنیم حدود 5 دقیقه طول میکشد تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کند
مرحله 3بعد آنرا به مواد اضافه میکنیم و درون ظرف دلخواه میریزیم و سطح آنرا صاف میکنیم و کمی فشار میدهیم به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و بعد از آن از قالب خارج کرده و برش میزنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین