زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ پیمانه |
آرد ۱ پیمانه |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
نمک ۱ پنس |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ، شیر، کره را بیرون از یخچال میگذاریم تا به دمای محیط برسن |
مرحله 2 | تخم مرغ رو کمی با هم زن میزنیم و بعد شیر و روغن یا کره رو اضافه میکنیم و کمی با هم زن میزنیم |
مرحله 3 | حالا آرد الک شده، بیکینگ پودر و وانیل وشکر و نمک رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.همه مواد رو یک دفعه نریزید چون آرد گوله گوله میشه |
مرحله 4 | وقتی خوب هم زدیم یک مایه رقیق به دست میاد،یک ماهی تابه نچسب رو داغ کنید توجه داشته باشی نباید داخل ماهی تابه روغن بریزید چون هم مواد روغن داره و مشکلی پیش نمیاد پس نباید داخل ماهیتابه روغن بریزید |
مرحله 5 | وقتی ماهی تابه داغ شد کمی از مواد رو به صورت دایره های کوچیک داخل ماهی تابه بریزید |
مرحله 6 | وقتی روی پنکیک حباب به وجود امد پنکیک رو بر گردونید تا طرف دیگه هم رنگ طلایی به خودش بگیره |