زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پیازچه ۱ دسته |
نمکبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
آب ۱ فنجان |
آرد ۲.۵ فنجان |
مرحله 1 | آرد و آب رو کم کم داخل مخلوط کن یا غذا ساز مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر دربیاد . بعد کمی با دست ورز می دیم تا یکنواخت بشه. |
مرحله 2 | خمیر آماده رو 30 دقیقه زیر پارچه مرطوب استراحت می دیم. |
مرحله 3 | پشت یک سینی یا سطح میز رو کمی چرب می کنیم.خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.هر قسمت رو روی سطح آردپاشیده پهن می کنیم. تا به شکل یک مستطیل 23 سانت در 30 سانت دربیاد. |
مرحله 4 | پیازچه هارو خرد می کنیم. |
مرحله 5 | سطح خمیر رو با روغن زیتون چرب می کنیم. |
مرحله 6 | نمک می پاشیم و پیازچه خرد شده روی سطح خمیر پخش می کنیم. |
مرحله 7 | خمیر رو مثل فرش به صورت لوله می پیچیم. |
مرحله 8 | لوله رو به 2 یا 3 قسمت می بریم |
مرحله 9 | هر قسمت لوله رو به صورت حلزونی می پیچیم. |
مرحله 10 | تکه های حلزونی رو روی سطح آرد پاشیده دوباره با وردنه پهن می کنیم تا به ضخامت نیم سانت برسه. |
مرحله 11 | هردوطرف پنکیک ها رو در تابه با کمی روغن سرخ می کنیم. |