زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۲ پیمانه |
آرد کامل ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر (کم چرب) ۱/۱/۴ پیمانه |
نخود سبز ۱ پیمانه |
گوشت ۷۵ گرم |
کرهکمی |
ماست کمچربکمی |
مرحله 1 | آردها را به همراه بیکینگ پودر در کاسهای بریزید. در کاسهای جداگانه تخم مرغ را بریزید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید. شیر و ریکوتا را اضافه کنید. این مخلوط را هم بزنید و یکدست کنید. حالا این ترکیب را به مخلوط آردی اضافه کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. بعد گوشت و نخود را بیفزایید و باز هم بزنید. |
مرحله 2 | یک تابه نچسب را با کمی کره چرب کنید. سپس آن را روی حرارت متوسط بگذارید. از مایه پن کیک به اندازه یک چهارم پیمانه بردارید و در تابه داغ بریزید. وقتی یک طرف پن کیک سرخ شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را تفت دهید. |
مرحله 3 | همه مایه را به همین صورت در تابه حرارت دهید و به شکل پنکیک سرخ کنید. میتوانید همراه پن کیک ماست هم به کودک بدهید تا مانند سس با غذایش بخورد |