زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱ پیمانه |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
خامه فرم گرفته ۱/۲ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه |
عسلبه مقدار لازم |
پودر دارچینکمی |
مرحله 1 | آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و کنار بگذارید. شیر، کره و تخم مرغ را در ظرف مناسبی خوب با هم مخلوط کنید. سپس شکر، نمک و رنگ قرمز را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا مخلوط آرد را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مایه پنکیک آماده شود. |
مرحله 2 | کمی روغن مایع داخل تابه نچسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حدود 2 تا 3 قاشق سوپخوری از مایه را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را گرد کرده و پخش کنید. 2-1 دقیقه صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس به آرامی با کاردک نازک آن را برگردانید. 2-1 دقیقه صبر کنید تا آن طرف پنکیک هم سرخ شود. پنکیک آماده را داخل ظرف مورد نظرتان قرار دهید. هر تعداد که می شود، به همین شکل پنکیکها را آماده کنید. |
مرحله 3 | خامه فرم گرفته را با پنیر خامه ای مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. یکی از پنکیک ها را داخل ظرف مورد نظرتان قرار دهید و مقداری از مخلوط خامه را روی آن بریزید. بعد یک پنکیک دیگر روی آن قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید تا پنکیک ها تمام شوند. در آخر مقداری پودر دارچین و کمی عسل روی پنکیک ها بریزید.، سپس آنها را سرو کنید. |