زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
شیره خرما ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ پیمانه |
شیر ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
شکلات ۱۰ قاشق غذا خوری |
ارده ۱ قاشق غذا خوری |
موز ۲ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | شیر و شیره خرما رو با هم مخلوط کنین.(اگه شیره خرما غلیظ بود چند دقیقه اون رو روی بخار کتری بزارید.)آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا گلوله ای باقی نمونه .مایه رو کنار بزارید . |
مرحله 2 | آماده کردن فیلینگ :چون من خواستم این پنکیک حالت کرپ و نازک داشته باشه استراحتش ندادم، شما میتونید یه ربع بیست دقیقه مایه رو استراحت بدید تا کمی پف داشته باشه |
مرحله 3 | شکلات رنده شده و ارده رو تو یه ظرف بریزین(در صورت دلخواه یه قاشق روغن کنجد هم بهش اضافه کنین)ظرف رو روی بخار کتری بزارین تا شکلات و ارده ذوب و یکدست بشن موز ها رو هم توی یک ظرف حلقه حلقه یا نگینی کنید |
مرحله 4 | یه تابه نچسب روی شعله بزارین و با کمی کره(یا روغن) کف اون رو چرب کنین وقتی تابه گرم شد حدود یک ملاقه سر خالی از مایه پنکیک رو کف تابه بریزین وسط دایره رو در نظر بگیرین، یکم شکلات تو یه نیم دایره از مایه بریزید، |
مرحله 5 | یکم موز خرد شده روش بریزید و خیلی سریع قبل از اینکه مایه پنکیک چسبندگیش رو از دست بده طرف خالی دایره رو روی طرف پرش بر گردونین و لبه ها رو به هم فشرده کنین. یک طرف پنکیک که به رنگ و حالت دلخواهتون در اومد اون رو برگردونید تا طرف دیگه آماده بشه. |