زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پوره سیب زمینی ۴ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد ۱/۴ پیمانه |
پیازچه ۲-۳ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
خامه ترشکمی |
مرحله 1 | ابتدا داخل یک قابلمه ۴.۵ لیتری آب ریخته کمی نمک اضافه کنید حدود ۷ عدد سیب زمینی را پوست گرفته چهار قاچ کنید داخل قابلمه بریزید تا پخته و در حدی نرم شود که چنگال به راحتی در آن فرو رود . |
مرحله 2 | سیب زمینی ها را با ۴ قاشق غذاخوری کره در ظرفی دیگر له کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید ( پوره سیب زمینی تا ۳ روز قابل نگهداری است) |
مرحله 3 | پوره سیب زمینی ، پنیر، تخم مرغ ، آرد و پیازچه را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مقداری از مواد را برداشته در دست گرد کنید کمی خامه روش بمالید |
مرحله 5 | دو طرف پنکیک را به پودر سوخاری آغشته کنید و داخل روغن تاهنگامی که دو طرفش طلایی شود سرخ کنید . |