زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
شیر ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
کره ۱/۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | تخممرغ، کره وشیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از لیسک، آنها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند. |
مرحله 3 | در یک تابه نچسب کمی کف تابه را با کره چرب کنید.با استفاده از ملاقه کوچک مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 2 دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید. |
مرحله 4 | سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود حرارت دهید. |
مرحله 5 | همین کار را با مابقی مایه انجام دهید. تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد میباشد. |
مرحله 6 | پیش از آنکه پنکیکها را سر میز غذا ببرید، میتوانید مقداری خاک قند روی آنها بپاشید.یا با عسل یا شیره سرو بکنید. |