زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۱ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شیر ۳/۴ پیمانه |
وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق مربا خوری |
آبغوره ۲ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | آب یا شیر رو که بهتره ولرم باشن،با آبغوره مخلوط میکنیم کنار میذاریم. |
مرحله 2 | تو یه ظرف دیگه،آرد،شکر،جوششیرین و وانیل رو میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | اگه پنکیک شکلاتی میخواید،پودر کاکائو اضافه کنید، اگه پنکیک پرتقالی میخواید رنده پوست پرتقال بریزید. |
مرحله 4 | مایع مرحله اول رو به مواد خشک اضافه کنید،و با ویسک(همزن دستی)خیلی آروم و کم فقط در حد مخلوط شدن،مخلوط کنید.اصلا و ابدا از همزن برقی استفاده نکنید لطفا. |
مرحله 5 | تابه نچسب،روی حرارت ملایم،داغ بشه،با کمی روغن چرب بشه،مواد پنکیک رو هرچقدر دوست دارید بریزید،( پنکیک کوچیک،بزرگ،قطور یا باریک) |
مرحله 6 | اگه مایه پنکیک رو زیاد بریزیم،در تابه رویکی دو دقیقهمیذاریم،تا مغز پخت بشه.کلا توصیه میکنم،روغن کم،حرارت ملایم،در تابه بسته باشه،بهتر میپزه.میتونید تا نپخته روش کنجد بپاشید. |
مرحله 7 | بعد از دو سه دقیقه چک کنید،احتمالا پف کرده و تا حدی پخته،برش گردونید،اون سمتشم یه کم بپزه،بنظرم نهایتا یک دقیقه کافی باشه براش. نووووش جاااااااان |