زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱.۵ عدد |
شکر ۶ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ پیمانه |
هل ۱/۸ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۲۰ گرم |
اسفناج ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | اسفناج تازه ترجیحا فقط برگهاش کاملا با گوشت کوب برقی بزنید تا پوره بشه هر چه پوره تر بشه پنکیکتون زیباتر و خوشرنگتر میشه |
مرحله 2 | ابتدا تخم مرغ وانیل ،شکر ،شیر را با همزن دستی خوب هم بزنید |
مرحله 3 | سپس روغن مایع و پوره اسفناج رو بهش اضافه کنید |
مرحله 4 | آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و داخل مواد الک کنید و باز هم با همزن دستی هم بزنید نباید آردتون داخل مواد گلوله گلوله بشه اگه به این مشکل برخوردید چند ثانیه به همزن برقی هم بزنید. |
مرحله 5 | مواد پنکیک آماده است.یه تابه نچسب رو روی اجاق گذاشته تا داغ بشه حالا از مواد پنکیک با یک ملاقه کوچک بردارید و داخل تابه بریزید |
مرحله 6 | خودش حالت گرد بخود میگیره هر وقت روی پنکیک حباب زد اونو برگردونید تا طرف دیگه اش هم بپزه .دقت کنید که شعله گاز زیاد نباشه تا پنکیکهاتون خوب مغز پخت بشن و زود نسوزن |